středa 27. července 2022

-O nás-

Jsme bytosti žijící ve svých snech a představách. Rádi utíkáme od kruté reality. Jsme jiní, než ostatní kolem nás. 

Milujeme upíry, nadpřirozené bytosti, tajemno a záhady, fantazii, přírodu, zvířata, vesmír a tak dále. Každý z nás je trochu jiný a má rád trochu něco jiného, avšak v některých bodech se shodneme. 

Baví nás celkově umění, avšak děláme to pro zábavu, ne jako profese.


  • Psaní básní, povídek, příběhů
  • Fotografování snad všeho
  • Grafika
  • Kresba a malba
  • Tvoření všeho druhu 

Důvod založení tohoto blogu? 

Byl to nápad zakladatele, který si říká Lan Wangji. 

No asi si přeci jen připadám dost osamělý a možná chci mít kolem sebe alespoň pár lidí, kteří mi dejme tomu rozumí, alespoň přes internet. Měl jsem několik takových pokusů, ale dlouho nevydrželi a přispívalo málo členů, z těch co se přidali, nebo nepřispívali téměř vůbec. A také chci pomáhat lidem, kteří chtějí psát, či píšou, ale bojí se svou tvorbu ukázat okolnímu světu. Chci pomáhat začínajícím umělcům, aby buď začali nebo dostali sebedůvěru a zlepšovali se. Pár měsíců pomáhám jedné holčině se psaním, jsem její mistr co se týče psaní a ona můj žák, byla ráda, že jsem ji k tomu nakonec dokopal a ještě mi za to děkovala. Za to jsem velmi rád a doufám, že se také přidá a zveřejní zde svou tvorbu, nebo mi dovolí ji zde zveřejnit, na začátečníka je vážně dobrá. A můžete se stát členy, ale více informací bude postupně. 

S láskou váš Lan Wangji

6 komentářů:

Komentáře jsou moderované, mějte strpeni se schválením. Anonymní komentáře nebudou schváleny, vždy vyplňte jméno/přezdívku. Děkujeme. ❤

Váš každý komentář nás potěší. 💕