středa 9. listopadu 2022

Vánoční výzva (2022)


A je tu pro vás další výzva. Jelikož se blíží vánoce, tak je tu pro vás Vánoční výzva. Na tuto výzvu budete mít více času, než na tu minulou. To, že já vánoce zrovna dvakrát nemusím, neznamená že i vy je musíte nenávidět. Výzva platí úplně pro každého, nemusíte být členi klubu, na to aby jste se mohli zúčastnit, jsem zvědavý kdo vše se zúčastní výzvy.  

Takže do vánoc vytvořit nějakou vaší tvorbu - psaní, grafika, fotografie, kresba či malba, korálkování či úplně cokoliv vás napadne na téma Vánoce, opět ve vaší tvorbě musí být poznat toto téma. 
Členové klubu mohou posílat svou tvorbu do chatu na Facebooku, ostatní kteří budou chtít aby jejich tvorba byla zveřejněna i na našem blogu, ať ji pošle na email: klub.umelcu@gmail.com
Jinak, ten kdo má blog a účastní se této výzvy, ať svou tvorbu dá na svůj blog a do článku vloží odkaz na tento článek - tuto výzvu. 

Výzva končí den po vánocích, jelikož na vánoce bude mít snad každý úplně jiné věci na starost a k řešení, takže jsem to rozhodl takto, snad vám to bude vyhovovat více.

Váš Wangji a Klub umělců

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře jsou moderované, mějte strpeni se schválením. Anonymní komentáře nebudou schváleny, vždy vyplňte jméno/přezdívku. Děkujeme. ❤

Váš každý komentář nás potěší. 💕