neděle 23. dubna 2023

[Vyhlášení] Téma týdne 25 - Obloha


Tentokrát nám toho přišlo víc, moc děkujeme za vaše příspěvky! A rovnou vítáme nové členy! Krásně se nám blog postupně rozrůstá! Jsme rádi! 💗 Kdyby ještě někdo něco měl, tak potom dodám. A čekám na odpověď, od nějak tří blogů, jestli můžeme zveřejnit jejich fotografie, které se mi velice líbí, takže doufám, že dostaneme povolení.

😁 Popis k tvorbě od Wangjiho 🤦🏼‍♀ Nezabijte mě 😅


Fotografie od Irí - Zatažená obloha

Duha má vždy své kouzlo, ať je kdekoliv. Je tajemná a krásná. Tato fotografie se mi líbí. Mám rád duhu, vždy alespoň trochu zlepší náladu. Jako by dávala špetku naděje? A dvojitá duha je ještě víc magická, je jako tajemná brána?


Fotografie od Xue Yang -  Malba nad Aší

Tato fotografie ve mě vyvolává různé pocity. Je tajemná a temná, jak to miluji. A ty barvy v temnotě, vytváří skvělý kontrast. Za mě, tato fotografie se mi opravdu líbí, má zvláštní až magickou atmosféru. A taktéž působí, jako malba, takovéto pohledy na oblohu mám nejraději.


Fotografie od Nikol. - Skryto 

Tato fotografie má krásně temnou a ponurou atmosféru, opět takovou oblohu miluji. A ty obrysy stromů ji dávají na kouzlu a tajemnosti. Podle mě má svou hloubku.


Fotografie od VeruMoonGoddes - Temné království

Další nádherná fotografie. Opět se mi velice líbí. Má úžasnou temnou atmosféru, své kouzlo, svou hloubku, a tajemnosti. Je opravdu moc pěkná. Další, která působí jako malba. 


Fotografie od Yurika Mia-Yaoimi

Tato fotografie má chladnou ponurou atmosféru, taková chladná deprese, takový klid před smrtí, ještě jak je v dáli ten kostel, nevím jak to přesně popsat. Vyvolává ve mě melancholii, možná i trochu nostalgie.


Fotografie od Muškatelka - Kouzla oblohy

Krásné fotografie. Ukazují, jak si příroda umí hrát, a kouzlit. Nikdy mě nepřestane udivovat, a okouzlovat. Hodně rád, a často sleduji oblohu, je to pro mě, jako pro ostatní třeba televize, tak já raději pozoruji magii přírody, nebe. První fotografie ve mě vyvolává pocit, naděje a tepla. Druhá fotografie ve mě vyvolává pocit klidu a míru, nezávislosti, lhostejnosti, odchod na onen svět, takové to smíření. Třetí fotografie ve mě vyvolává pocit ticha před bouří, očekávání co se stane, neklid, ale zároveň i klid, takovou směs pocitů.




Fotografie od Yuki-chan 

Zajímavé pohledy a výhledy na oblohu a do krajiny. Na mě působí docela depresivně, jako takové světlo na konci tunelu, jak se říká. Nevím, vyvolávají ve mě zvláštní pocity, které neumím vyjádřit. 




Fotografie od Galatea - Pomíjivá krása

Tyto fotografie, se mi taktéž líbí. Nejvíce se mi líbí, druhá fotografie, tato fotografie mi připomíná léto, nevím proč, koupaliště, rybníky, řeky, přehrady, a parné léto, takový letní podvečer, nevím proč na mě takto působí.




Fotografie od Ryoka Uzumaki



Fotografie od NikoMa


Fotografie od Hellgirl - Nebeské peklo

Naprosto úchvatná fotografie, skutečně se k ní hodí, její název. Působí hřejivě, možná až příliš, jo taktéž si při pohledu na ni, představím peklo, bránu do pekla či něco takového, má vskutku dokonalou atmosféru, velmi se mi líbí ten kontrast barev. Opět další druh oblohy, který miluji. 



Fotografie od Kiara - More na oblohe

Když se dívám na tuto fotografii, vidím před sebou pláž, vlny moře, klid, ale zároveň ruch. Má velmi zvláštní atmosféru. Uklidňující, ale zároveň očekávání. Nudu a lenost, nechuť k dělání čehokoliv, chuť lehnout si, relaxovat, lenošit, a nic nedělat. Taková všednost, rutina, každého dne, jako by každý den byl neměnný, stejný, chuť vkročit ze stereotypu. 


Fotografie od Lai - Ticho 

Nádherná fotografie. Taková, jako z pohádky. Působí na mě, uklidňujícím dojmem, takovým útulným, malebným. Úplně si představuji, jak pluji na obláčku, mezi mraky.


Fotografie od Blue - Pohled z okna

Zajímavý pohled, má zajímavou atmosféru. Vyzařuje z ní, takový klid od každodenního ruchu, taková zvláštní pohoda, nadhled, jiný úhel pohledu, chuť utéct pryč, někam kde je ticho a klid. Mám z ní pocit, chuť rozevřít svá křídla a vzlétnout. Či takový pád duše... Možná taktéž nespokojenost, touha po životní změně.


Fotografie a báseň od Pavla - Paprsky slunce

Náš Pavel opět nezklamal, úžasná fotografie i báseň. Od tebe, je to pokaždé krásné. Umíš jak fotografovat i psát, máš talent na obojí, a když píšeš k fotografiím, či obrázkům vždy se to dokonale hodí k sobě. Tato fotografie ve mě vyvolává různé pocity, možná něco jako naděje? Nostalgie? Ne, vskutku nevím přesně. K tvé tvorbě, už roky co se známe, často nemám slov. Prostě úchvatné.


 Zase ...

... vstane ...

... v kráse ...

... Pane ...

... Slunce do loňských stvolů ...

... seschlých a vymrzlých ...

... Slunce a Země spolu ...

... pár krásných chvil i zlých ...

... v tom loňském roce žily ...

... a my taky ...

... pamatuje to býlí ...

... bouřky, mraky ...

... a pak zas modrou oblohu ...

... bylo i jasné nebe ...

... na ten rok žehrat nemohu ...

... vždyť přinesl i Tebe ...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře jsou moderované, mějte strpeni se schválením. Anonymní komentáře nebudou schváleny, vždy vyplňte jméno/přezdívku. Děkujeme. ❤

Váš každý komentář nás potěší. 💕